Retail

HPAK agf groenten en fruit voor foodprofessionals horeca retail groothandel vega ok
Dagelijks vers geleverd
HPAK agf horeca leverancier op maat gesneden service
Private Label
HPAK agf horeca groothandel constante kwaliteit icoon
Constante kwaliteit

Whats in store for you

De mooiste winkel van allemaal

HPAK agf groente en fruit groothandel Retail groothandel Horeca Food Professionals Voorhout Rijnsburg Noordwijk Katwijk Leiden Wassenaar Oegstgeest Private label Voorverpakt groenten

Groenten op het bord wint steeds meer terrein in het dagelijks dieet van je klanten. Je wilt ze daarbij graag helpen door een uitgebreid en verrassend product aanbod te presenteren in je winkel.

Daarom heb je als foodretailer behoefte aan een stabiele leverancier die je dagelijks voorziet van de beste vers producten van het seizoen voor een goede prijs. Dagelijks behandelen wij groente en fruit op een gerechtwaardige manier en zetten wij ons in om de waarde van groente op het bord te vergroten.

PRIVATE LABEL

Alles verpakt in je eigen stijl

Als ondernemer werkt je er hard aan de uitstraling van je winkel. Een eigen label op je producten draagt dan ook enorm bij aan de kwaliteit en het bereik van je uitstraling.

Samen werken we aan een mooi en divers assortiment die je kunt presenteren in je winkel. Neem gerust contact met ons op om onze mogelijkheden te bespreken.

HPAK agf groente en fruit groothandel Retail groothandel Horeca Food Professionals Voorhout Rijnsburg Noordwijk Katwijk Leiden Wassenaar Oegstgeest Private label groentewinkel

De beste voor bereiding in iedere keuken

Neem een kijkje in onze snijkeuken

Onze snijkeuken is letterlijk het hart van onze bedrijf. Dagelijks wassen, schillen en versnijden we de mooiste versproducten tot panklare ingrediƫnten.

Onze service op maat zorgt ervoor dat je kan koken met wat je wilt, hoe je het wilt en wanneer je dat wilt. Zo kan je ook tijdens piekmomenten of bij onderbezetting in de keuken jezelf blijven concentreren op waar je goed in bent, namelijk koken.

HPAK agf groenten en fruit groothandel Horeca Noordwijk Katwijk Leiden Haarlem Den Haag

Ook altijd een vlotte service

Neem contact met ons op of laat uw nummer achter, dan nemen wij contact met u op.